Minifinder

Minifinder

Vanaf april 2018 worden wij gesponsord door Minifinder met hun handige GPS trackers!

Het door Zweden opgericht bedrijf Minifinder is gespecialiseerd in GPS trackers. Ideaal voor huisdiereigenaren en avonturiers! Sinds wij deze trackers mogen testen is er een wereld voor ons open gegaan, letterlijk. Je kunt namelijk je hond,kat,paard etc op de voet volgen. Dit gaf mij meteen een veilig en opgelucht gevoel.
Wanneer ik de pony’s mee naar buiten nam voor een wandeling, vond ik het altijd best spannend. De gedachte om ze kwijt te raken in de bossen wanneer ze zouden schrikken, gaf me niet de gewenste rust.
Met de Minifinder kan ik ze altijd op de meter nauwkeurig terugvinden met mijn telefoon. Ideaal dus! Want ja, zo’n bos is anders wel erg groot!

Minifinder heeft ook GPS systemen voor mensen. Ook dit gaf mij veel ontspanning tijdens buitenritten. Doordat ik zelf geen eigen rijpaard heb, rijd ik veel paarden van vriendinnen. Het is dus altijd fijn om een GPS tracker op zak te hebben voor het geval er iets gebeurt. Bij een harde val, schakelt de Minifinder meteen een noodsignaal en noodoproep uit naar de persoon die jij er zelf op gekoppeld hebt.
Je hoeft dus niet bang te zijn dat je na je val (waarbij je misschien zelfs bewusteloos kan raken) je uren vermist bent! Maar kunnen de hulpdiensten je snel vinden op welke plek dan ook.

Kijk voor meer informatie over alle Minifinder GPS trackers op hun website.